Unibet mobil sportfogadás

„A Hope Solo észrevételei a Svédország elleni mérkőzés után a 2016-os olimpia alatt elfogadhatatlanok voltak, és nem felelnek meg a nemzeti csapattagjainktól elvárható magatartásnak” – mondta Sunil Gulati, az amerikai Soccer elnöke felfüggesztéséről.

Miután a védekező világbajnokok kiléptek a szankciók Unibet negyeddöntőjéből, Solo néhány színes kommentárot ajánlott fel az ellenfelekről Svédországban, amelyet most a korábbi USWNT edző Pia Sundhage vezette. Solo határozottan védte csapata taktikai integritását, és azt mondta: „Azt hiszem, egy csomó Unibet gyávát játszottunk.” Természetesen azzal érvelhetünk, hogy a szankciók győztese aligha minősül gyávanak, de ez nem a lényeg.Néhány csapattársa, köztük a megtiszteltetett Megan Rapinoe-t, alaposan elbűvölték. Azt vádolták, hogy megverte a 17 éves unokaöccét és féltestvérét, állításait, amelyeket kategorikusan tagadta, és azt állította, hogy ő áldozat. A Solo megnyitotta az ügy részleteit egy espnW profilban, amely a nyilvános képére és az ügyének Unibet médiatudatosságával kapcsolatos szörnyére összpontosított. – A nevem teljesen elkenődött. Már Ray Rice-hoz hasonlítottam, Adrian Petersonhoz.Innentől függetlenül, bármi is történik, örökre a családon belüli erőszakkal fogok együtt járni. ”

Miután Solo hozzájárult ahhoz, hogy 2015 júliusában megnyerte a világbajnokságot, Washington állam városi ügyészei fellebbezést nyújtottak be a bírósághoz Unibet mobil sportfogadás elutasította a családon belüli erőszak elleni vádat. A díjakat visszaállították, és jelenleg vár egy állásfoglalást ebben az esetben.

Mielőtt az olimpiák elkezdődtek, Solo számos brazilot sértett meg azzal, hogy nyilvánosan megdöbbentette a hatalmas szúnyogriasztók gyűjteményét a #zikaproof. Nyilvánvaló, hogy néhány embert sértettek, és Belo Horizonte-i mérkőzésen Unibet minden alkalommal, amikor megérintette a labdát, Zikát énekelt. Nem hiszem, hogy a rajongók igazságtalanok lennének vele.A Solo nem zsugorodó ibolya, hiszen az amerikai Soccer ellen fizetett egyenlőséggel szembeni kereset élvonalában él. Nem függesztették fel, hogy részt vett a családon belüli erőszak vitájában.Christine Brennan veterán sportoló úgy döntött, hogy a US Soccer valójában nem más, mint a Unibet győztes, ami miatt talán Solo-t nem bántották meg, vagy legalábbis nem is próbálták meg, amikor az ügy először nyilvánosságra került.

Most, hogy a Az Egyesült Államok szeretett focija nem nagyon jól járt az olimpiai játékokon, könnyebben büntethető volt neki. Gah Wahl (@GrantWahl) SI: Válasz Hope Solo felfüggesztésére Rich Nichols, ügyvezető igazgató, USWNT Players Association pic.twitter.com/ ZOPsYgSCk7August 2016, 25. szám

Bár egyáltalán nem vagyok a Hope Solo magatartásának Unibet rajongója, az amerikai futballvezetők téves irányítása és abszurd büntetése nem megy le. Read more

Ez nem az olimpia első alkalommal forró vízbe szállt egy nevetséges kommentár vagy a verseny utáni cselekedetek után.Amennyire szerettünk volna, nem felejtjük el Ryan Lochte-t, ami az Egyesült Államok csapatának szokatlanul zavarba ejtő pillanatához vezetett.

De Lochte még nem szembesült fegyelmi eljárással az USA úszól. Igen, elvesztett néhány szponzorálási ajánlatot, de a Csillagok Táncolásának következő Unibet szezonban lesz főszereplője, és elismerte, hogy már a Tokió 2020-ra gondol.

És nem ez az első alkalom, hogy más a férfi Unibet internetes sportfogadás sportolók részt vettek néhány imbroglio-ban, és viszonylag könnyűek lettek. „Nyelv az LA Galaxy középpályás felé, Robbie Rogers, aki meleg.Míg az USL ragaszkodik ahhoz, hogy Chaplow megjegyzései nem „homofóbak”, hanem „bántalmazóak”, Rogers saját reakciója az incidensre valóban azt jelzi, hogy a lány Unibet homályos homofóbiát tapasztalt. Az USL nem tette közzé a Chaplow által használt nyelvet. De ha az amerikai női válogatott tagja lett volna, talán a büntetés sokkal súlyosabb lett volna.

A sport irányító testületei a szemantikával és a homofób nyelvet illetően vitatkozhatnak, amíg a nap nem megy le. De az optika nagyon világos a sportközösségen belül: a férfiak a csuklóra csapódnak, a nők kemény mondatokat kapnak. És eddig, fehér kiváltságos Unibet bonusz férfi úszók vontakálnak.

Igen, Solo ostobán megrágta a svéd ellenfeleit. Igen, ő kemény versenyző.Nem, én nem vagyok rajongója a viselkedéséről vagy az ellenségéről. A szerződést azonban a szövetség megszüntette, és felfüggesztése azonnal megkezdődik. Ez azt jelenti, hogy 2017 februárjáig nem lesz jogosult a nemzeti csapatlistára. Igazából a bűncselekménye komoly Unibet következményekkel járt volna?

Nem hiszem el, különösen akkor, ha a labdarúgó játékosok is óvatosan ingadoznak nyelvüket, de sokkal kevesebb büntetést kapnak. A Solo egy nagyon súlyos családon belüli erőszakos ügyben való részvételét az amerikai Soccer jobb választ kellett volna adni. De ez nem volt.A büntető intézkedések visszamenőleges érvényesítése egy játékos számára elkeseredett Unibet próbálkozás a rendetlenség kezelésére. , így a gesztus „szimbolikusabb, mint anyagi”.

Ha ez a helyzet, miért zavarja az amerikai futball a felfüggesztést? Hogy megalázza őt? Solo szokásos hangsúlyos megjegyzéseivel válaszolt a felfüggesztésre: „17 éve elköteleztem az életemet az amerikai női válogatottnak, és egy profi sportoló munkáját végeztem, az egyetlen mód, ahogy tudtam – szenvedéllyel, tartóssággal és hitetlenséggel.Annyira többet kell adnom, hogy szomorú vagyok a szövetség döntése, hogy megszünteti a szerződést. Amennyire én támogatom a nőket, Unibet hogy egyenes, a tapintat biztosan nem Solo forte. Jelentős érettségre van szükség.

De az a tény, hogy a hasonló vagy több súlyos bűncselekményű férfiak kevesebb büntetést kapnak. A Solo kitartóan védi a célt és a női játékot. Nyugtalanul beszél, mikor kell, a fizetés egyenlőségéről vagy a bajnokság feltételeiről. Mindig nem szeretem a módszereit, de nem tagadható, hogy szenvedélyes a foci iránt.

A Solo úgy érzi, hogy túlságosan büntetik.A játékosok Unibet társulási nyilatkozata szerint a fellebbezés is előterjesztett.